Je stapt direct achter het stuur tijdens de eerste les van een Volkswagen Polo. Daarvoor hoef je niet naar mij toe te komen. Maar wordt je voor de deur opgehaald en afgezet. 

Tijdens de lessen rijd je in en rond Leeuwarden door de woonwijken, over de autowegen en op de rondweg. Jij krijgt individueel les en rijdt zelfstandig door stad en land. En gaan we samen werken aan inzicht in het verkeer, anticiperen op ontwikkelingen, vlot meedoen en je eigen veiligheid waarborgen. Dat is waar het bij Rijschool Hans Lie om draait.

De lessen die je krijgt duren altijd een vol uur. Wil jij over het aantal lessen een afspraak maken? Dan bespreken we samen de pakket mogelijkheden. Of we kijken per les hoe jij je ontwikkelt. En zodra jij er klaar voor bent, vragen we het praktijkexamen aan.

Theorie

De theorie kun jij je eigen maken door zelfstudie. Hiervoor ontvang je een boek, waarmee jij aan de slag kunt. Om jezelf te toetsen, mag je gebruik maken van een DVD en boekjes van de rijschool.

Word je liever begeleid bij de theorie? Dan krijg je klassikaal les en een proefexamen. Als hier je voorkeur naar uitgaat, laat het me even weten.